Vartiointi

Vartiointipalvelut, vartija Helsinki, Kouvola

Vartiointipalvelut

Wiking Security Oy tuottaa hälytysvartiointi -ja piirivartiointipalveluita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä Pohjois-Kymenlaakson alueella. Paikallisvartiointipalveluita tuotamme koko Suomen alueella.

Hälytysvartiointi on vartiointimuoto, jossa vartija saapuu hälytyksestä kohteeseen. Vartija selvittää kohteessa hälytyksen syyn ja suorittaa toimenpiteet annettujen ohjeiden mukaisesti. Hälytystehtävät tulevat yleensä hälytyskeskuksen välittämänä tai suoraan asiakkaalta. Hälytykset voivat olla ryöstö-, murto-, palo-, tai LVI-hälytyksiä.

Piirivartiointi eli vartiointi useassa eri toimeksiantokohteessa siirtyen kohteesta toiseen ja johon saattaa sisältyä esimerkiksi murto- tai muihin hälytyksiin liittyviä tarkastustehtäviä.
Piirivartiointimme on kustannustehokas palvelumuoto, jossa vartiointikierroksilla ennaltaehkäistään asiakkaan kiinteistöihin ja henkilöstöön kohdistuvia uhkia, riskejä ja rikoksia sekä rajoitetaan mahdollisesti syntyneiden vahinkojen laajuutta. Palvelu toteutetaan ennalta sovituilla, mutta ajoituksellisesti ennalta arvaamattomilla vartiointikierroksilla.

   o Hälytystehtävät
   o Vartiointikierrokset
   o Tarkastuskäynnit
   o Avaus ja sulkupalvelut

Paikallisvartiointi

Paikallisvartijan tärkein tehtävä on ennakoida uhkaavat riskit ja puuttua ongelmatilanteisiin välittömästi kohteessa.

Tyypillisiä paikallisvartiointiympäristöjä ovat kauppakeskukset, sairaalat, myymälät ja tehtaat.

 

Wiking Security Oy
Puhjontie 17
45720 Kuusankoski (Kouvola)

info@wikingsecurity.fi
p. 045 – 2622 585

Y-tunnus
2259120-0

Ota yhteyttä


Copyright 2009-2023 © Wiking Security Oy