Koulutukset

Järjestämme turvallisuuskoulutuksia yrityksille ja yhdistyksille sekä yksityishenkilöille.

VIRANOMAISTOIMINTA (16H)
HINTA: 400€ (sis. alv.)
Koulutus on suunnattu yksityisellä turvallisuusalalla työskenteleville henkilöille, jotka haluavat laajentaa tietämystään viranomaistoiminnasta.

FYYSISEN VOIMANKÄYTÖN PERUSTEET (6H)
HINTA: 80€ (sis. alv.)
Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojille ja vartijoille, jotka eivät ole suorittaneet osiota peruskoulutuksen yhteydessä (ennen 1.1.2017 voimankäytön yleinen osa). Tämän koulutuksen suoritettua saat osallistua kaasusumutin –ja teleskooppipatukkakoulutukseen.
HUOM. Mikäli olet suorittanut voimankäytön perusteet osion vartijan tai järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen yhteydessä, sinun ei tarvitse suorittaa tätä osiota uudelleen, vaan voit osallistua suoraan voimankäyttövälinekoulutuksiin.

JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKOULUTUS (8H)
HINTA: 100€ (sis. alv.)
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Järjestyksenvalvojan kertauskurssi on pakollinen uutta hyväksyntää haettaessa paikallispoliisilta.

KAASUSUMUTINKOULUTUS (5H)
HINTA: 110€ (sis. alv.)
Koulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu vartijan tai järjestyksenvalvojan peruskoulutus.

TELESKOOPPIPATUKKAKOULUTUS (5H)
HINTA: 110€ (sis. alv.)
Koulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu vartijan tai järjestyksenvalvojan peruskoulutus.

VARTIJAN JA JÄRJESTYKSENVALVOJAN VOIMANKÄYTÖN KERTAUSKOULUTUS (8H)
HINTA: 150€ (sis. alv.)
Voimankäytön kertauskoulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka kantavat työssään voimankäyttövälineitä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassaolevaa hyväksyntää vartijaksi tai järjestyksenvalvojaksi. Kertauskoulutus tulee suorittaa vuosittain.

 

Wiking Security Oy
Puhjontie 17
45720 Kuusankoski (Kouvola)

info@wikingsecurity.fi
p. 045 – 2622 585

Y-tunnus
2259120-0

Ota yhteyttä


Copyright 2009-2023 © Wiking Security Oy